logo winkelverlichtingspecialist
033 2464182 info@lichtstudiolx.nl

Verrassend zichtbaar

HomeBloemenwinkelVerrassend zichtbaar
Met handvol bloemen in de straat

Verrassend zichtbaar

Antoesa vertelt…

Tijd voor professionalisering

In de winkel was het vaak donker, waardoor klanten niet konden zien of de winkel open was. Daardoor merkte ik dat er wat gedaan moest worden aan de winkeluitstraling. Het werken met bouwlampen is niet de oplossing voor een goede winkeluitstraling, daarom heb ik een professionele partij ingeschakeld om de winkeluitstraling te optimaliseren. Er is nagedacht over de indeling van de verlichting en hoeveel licht er nodig is. Van buiten is duidelijk te zien of de winkel open is. De etalage blijft gedurende de avonduren verlicht, ook hierdoor ben ik meer zichtbaar in de straat.

Dat heeft als gevolg gehad dat de omzet na installatie van de nieuwe verlichting is verdubbeld!

Verrast!

Voorheen had ik twee opties, de verlichting aan/uit. Daardoor was er buiten de openingstijden geen verlichting aan. Door de tijdklok, die geplaatst is, is er nu buiten de openingstijden ook licht in de winkel.  De winkeluitstraling is mede hierdoor zo geoptimaliseerd dat bijvoorbeeld klanten zomaar binnen lopen voor die ene vaas die ze de dag/avond daarvoor in de winkel hebben zien staan, terwijl de winkel dicht was. De winkel is veel meer zichtbaar geworden in de Czaar Peterstraat! De bloemen staan mooi in het licht en hebben een mooie warme uitstraling. Die warme uitstraling met LED-verlichting heeft me zeker verrast!

Resultaat vs verwachtingen

Aan mijn verwachtingen zijn zeker voldaan. Als er weer budget vrijgemaakt kan worden, dan wordt er nog een slag gemaakt door een extra profiel te plaatsen om nog mooiere boeketten te kunnen maken.

Lichttechniek

LED-verlichting is een stuk zuiniger, dan oudere technologie verlichting. Lichtstudio LX heeft mij ter plekke de mogelijkheden met led-verlichting laten zien en daarbij verschillende opties spots laten zien. Hierdoor kon ik direct zien wat de verlichting betekent voor mijn winkel. Daardoor zag ik ook zeker dat led-verlichting een mooie warme uitstraling heeft.

Van product tot installatie

Het waren twee professionele installateurs die alles hebben gemonteerd zoals besproken met Lichtstudio LX. Ze hebben zeer nette installateurs die vakkundig en netjes ter werk zijn gegaan.

Antoesa bloemen en vazen is gevestigd aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam.