logo winkelverlichtingspecialist
033 2464182 info@lichtstudiolx.nl

ROYAL TALENS

 

Inspireren in een creatieve omgeving

Royal Talens, de wereldwijde verfspecialist voor kunstenaars, heeft in augustus 2015 de deuren geopend van het experience centre. Een plek waar creativiteit vorm krijgt en waar de meest uiteenlopende producten getest kunnen worden. Naast dat hier workshops, schildercursussen en inspiratiesessies plaatsvinden, worden hier ook producten gepresenteerd. De combinatie van goed en helder werk licht, sprankelende spot verlichting en een creatieve kwinkslag qua indeling maakt deze ruimte een plek om te inspireren en geïnspireerd te worden.

Juiste kleurweergave

Kleurechtheid is hier van groot belang. Daarom is er gekozen voor CRI ( kleurechtheid) waarde van hoger dan 90. Deze kleurechtheid maakt makkelijker om kleuren in te schatten en goed te kunnen verwerken. Daarnaast zijn de spots uitgevoerd met de Philips fortimo Crisp White module die zorgt voor een prachtige belichting  en kleur van de producten.

Subsidie

Een compleet project wat in aanmerking komt voor EIA-regeling, een garantie termijn van 5 jaar heeft en 50.000 branduren op deze verlichting. Lees hierover meer op deze pagina wanneer dit aangevraagd kan worden en welke voordelen dit heeft.

Locatie:

Apeldoorn