logo winkelverlichtingspecialist
033 2464182 info@lichtstudiolx.nl

DE STIJL

 

Met passie voor stijl

Deze bloemenwinkel gaat voor stijl met passie, gericht op zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Deze stijl, welke terug te vinden is in het logo, moest ook toegepast worden in de winkel. Dit kan door de winkelinrichting, maar de verlichting heeft hier ook een groot aandeel in. Ledpanelen zullen de stijl die zij uitstralen niet ondersteunen, zoals deze railspots dat doen.

Railspots

  • In deze bloemenwinkel zijn twee verschillende railspots toegepast met een ander lichtniveau. In de winkel met betrekking tot het verlichten van de producten is de SABRA gebruikt met een lumen-output van 2000. In de etalage is echter de SAMAR toegepast. Een grotere railspot met een hogere lumen-output om meer nadruk te leggen op de winkel vanuit het straatbeeld.
  • Boven de werkplek is het profiel FEBEE opgehangen met een lumen-output van 4400, aangezien het werk meer concentratie en zodoende ook een hoger lichtniveau vereist.

Meer informatie over de verschillende termen in de wereld van de winkelverlichting? Kijk hiervoor op de pagina Begrippen.

Locatie:

Nieuwegein