logo winkelverlichtingspecialist
033 2464182 info@lichtstudiolx.nl

ARTHUR & WILLEMIJN

 

Duurzame metamorfose met ledverlichting

De winkel van Arthur & Willemijn in Amersfoort heeft een grondige metamorfose ondergaan wat betreft de verlichting. Door over te stappen naar ledverlichting wordt een flinke besparing op energie- en vervangingskosten gecreëerd.

Frisse uitstraling

Daarnaast is de uitstraling van de winkel door het toepassen van de nieuwe winkelverlichting ten goede veranderd. Producten worden beter uitgelicht door deze railverlichting. Verder is meer flexbiliteit gecreëerd doordat de spots van richting en van plaats binnen de rails veranderd kunnen worden.

Opvallende etalage

Aan de etalage wordt qua inrichting veel aandacht besteed, dat is immers ook de eerste indruk die potentiële klanten van de winkel krijgen. Met de nieuwe ledverlichting valt dit duidelijk op in het straatbeeld en wordt zo recht gedaan aan de inspanningen om de etalage op te laten vallen en klanten aan te trekken.

Impressie: voor & na

Hieronder is te zien wat andere verlichting doet met een winkel. Deze winkel van Arthur & Willemijn heeft door de nieuwe verlichting een heldere, frisse, hippe en stoere uitstraling gekregen.

Locatie:

Amersfoort