logo winkelverlichtingspecialist
033 2464182 info@lichtstudiolx.nl

ABOUT FLOWERS

Metamorfose – all about the flowers

Deze bloemenwinkel in Den Haag heeft een complete metamorfose ondergaan. De verlichting zorgt ervoor dat de bloemen de aandacht krijgen. All about the flowers – de bloemen met recht in de spotlights.

De railspots zorgen voor gerichte aandacht van de klant. Voordeel van led: het bevat geen UV straling. Dit betekent dat veel bloemen langer blijven staan.

Duurzame besparing

In deze bloemenwinkel is een besparing gecreëerd door gebruik te maken van ledverlichting. Dit is terug te zien op de maandelijkse energierekening van ongeveer 40 euro. Daarnaast wordt aanvullend bespaart doordat de verlichting heel lang meegaat – 50.000 uren.  Deze besparing kan oplopen tot meer dan 8.000 euro.

Investeren in ledverlichting betekent:

  • de hele investering terugverdienen door te besparen op energie en vervangingskosten;
  • nog meer besparen doordat de verlichting langer meegaat dan het moment waarop het break-even-point (investeren vs besparen) bereikt is.

Verlichting

Met diverse soorten verlichting wordt een eigen stijl gecreëerd. Elk deel van de ruimte een eigen functie. De railspots zorgen voor zowel basis als spotverlichting. Voordeel? Flexibiliteit. Binnen de rails hebben de spots alle bewegingsruimte. Zo verandert de verlichting mee met de winkelinrichting. Zonder extra installatiekosten.

Ook de etalage is hiermee verlicht. Zodat gelijk duidelijk is dat de winkel is geopend. Het profiel geeft verlichting aan de werkplek en de wandarmaturen zorgen voor extra sfeer. Hieronder een impressie van deze winkel na de metamorfose.

Locatie:

Den Haag