logo winkelverlichtingspecialist
033 2464182 info@lichtstudiolx.nl

Lichtplan

HomeAlgemeenLichtplan
Lichtplan met een armatuur en verlichtingsapp op tafel.

Lichtplan

Gaaf concept.

Een fantastische winkeluitstraling begint bij een gedegen lichtplan. De lichtontwerpers van de Winkelverlichtingspecialist bedenken voor elk project een gaaf concept. Hierbij wordt rekening gehouden met de volgende vier uitgangspunten:

uitstraling
esthetiek
energieverbruik
budget

Lichtplan op maat

Een volledig lichtplan op maat wordt samen met de klant gemaakt. Er wordt gekeken naar de wensen van de klanten en de mogelijkheden van de ruimte en het budget. De klant levert een plattegrond waarop wij de verlichting zullen aangeven met foto’s en specificaties van de gekozen producten. Binnen een aantal werkdagen ontvangt de klant dit pdf-document met de bijbehorende offerte zodat een goede indruk gekregen kan worden van het eindresultaat.

Het maken hiervan kost tijd en tijd kost geld. Wij vragen dan ook geld voor het maken van een lichtplan. Gaat u echt akkoord met het plan en de offerte? Dan zullen wij u hiervoor geen factuur sturen en betaalt u alleen voor de producten (en eventuele installatie)!

Retail:

< 100 m2                 €    250,-
> 100 m2 & < 250m2       €    500,-
> 250 m2                 €  1.000,-

Desgewenst worden er ook lichtberekeningen gemaakt. Hierin wordt getoetst of de voorgestelde verlichting ook daadwerkelijk aan alle lichttechnische eisen voldoet.