logo winkelverlichtingspecialist
033 2464182 info@lichtstudiolx.nl

Bloemenwinkel

HomeBloemenwinkelBloemenwinkel

Bloemenwinkel

Uitstralen in stijl met ledverlichting.

Elke bloemenwinkel is anders en hanteert een andere stijl in zowel het bloemschikken als de totale uitstraling. De uitstraling van uw winkel kan versterkt of afgebroken worden door de verlichting. Daarom is het van belang de juiste winkelverlichting te plaatsen, qua lay-out en techniek. De juiste kleurweergave van de bloemen moet namelijk gerealiseerd worden. Tegelijkertijd moet er genoeg licht zijn dat de juiste sfeer uitstraalt en geen verblinding veroorzaakt en daarnaast is besparen altijd een issue voor een ondernemer. Oplossing? Ledverlichting.

Met behoud van bloemen

Voor een bloemenwinkel komt daarbij kijken dat het belangrijk is dat het verouderingsproces van producten niet versneld wordt door de verlichting. Met ledverlichting is dit realiseerbaar en uit onderzoek blijkt dat bloemen tot wel 2 dagen langer kunnen blijven staan. Klik hier voor meer informatie over ledverlichting wat betreft bloemenwinkels en duurzaamheid.

Inspiratiefoto’s bloemenwinkel

Diverse bloemenwinkels zijn door onze fotograaf op de foto gezet. Klik hieronder op de naam van de winkel voor een indruk:

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bel (0332464182) of mail (info@lichtstudiolx.nl).